Kuppikuntaviestin finaalin kilpailukutsu ja -ohjeet

KUPPIKUNTAVIESTI 4. osakilpailu

KILPAILUKUTSU JA KILPAILUOHJEET

Kuppikuntaviestien 4. osakilpailu järjestetään yösuunnistuskilpailuna, jossa yhteislähtö. Joukkueen suunnistajien ajat lasketaan yhteen lopputuloksiin.

Osanottomaksut aikuisten viestiin on 21 euroa joukkue ja lasten viestiin 10 euroa. Kilpailuun on ilmoittauduttava torstai 3.10 klo 21.00 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä on jätettävä joukkueen nimi ja osallistujien nimet sekä emit-korttien numerot.


Mahdolliset kysymykset kilpailuun liittyen kilpailunjohtajalle lasse.qvist10ätgmail.com
Paikalle löytää osoitteella Timosenkoskentie 44, Oulu.

Kuppikuntaviesti:
Sarjat ja alustavat matkojen pituudet:

Aikuiset 3. osuutta 5km

Lapset 3. osuutta 2km

Maasto
Kangasmaasto


Kartta ja rastimääritteet
Kartan mittakaava on 1:7500 ja käyräväli 2,5 metriä. Kartan koko on A4. Kartta on muovitaskussa. Rastimääritteet on painettu karttaan.

Rastit ja leimaus
Viestin luonteen mukaisesti radoilla on hajonnat.

Rasteilla rastilippu ja emit-leimasin kuten oulurasteilla. Rastit on kierrettävä numerojärjestyksessä. Muista leimata maalissa.

Rasteja on maastossa lähekkäin, tarkista koodi.
Emitin voi vuokrata 2 euron hintaan. Alle 18-vuotiaille emitin vuokraus on ilmaista. Emitin tarve on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Maaliin tulon jälkeen kilpailukortin tiedot luetaan tulospalvelujärjestelmään.


Lähdön järjestely
Yhteislähtö Timosenkosken luontokoulun läheisyydestä klo 19:15, kokoontuminen lähtöpaikalle klo 19:10 mennessä. Yhteislähtöön osallistuvan on nollattava emittinsä viimeistään 3 minuuttia ennen lähtöä. Kaksi minuuttia ennen lähtöä kartat jaetaan kilpailijoille käteen. Kartta on rullalla ja sen avaaminen ennen lähtöä on kielletty.
HD14- viestin lähtö tapahtuu yhtä aikaa yleisen sarjan lähdön kanssa. Joukkueen sijoituksen ratkaisee juoksijoiden yhteisaika.

Tulokset
Keskeyttäneiden pitää käydä ilmoittautumassa tulospalveluun. Tulokset julkaistaan
kuppikuntaviestin sivustolla.