2. Kuppikuntaviesti

 1. Kuppikuntaviesti Kiekonmajalla 31.7.2019
  Tältä erää järjestyksessään toinen kuppikuntaviesti juostaan Kiekonmajalla heinäkuun viimeisenä päivänä. Viestissä sarjoja on kaksi: kolmiosuuksinen yleinen sarja, sekä kaksiosuuksinen alle 14-vuotiaiden sarja. Viesti alkaa yhteislähdöllä klo 18.00. Yhteislähdössä jokaisesta yleisen sarjan joukkueesta lähtee matkaan kaksi juoksijaa. Joukkueen ankkuri pääsee omalle osuudelleen, kun molemmat yhteislähdössä lähteneet suunnistajat ovat vaihdossa. Joukkue, jonka ankkuri on ensimmäisenä maalissa, voittaa. Alle 14-vuotiaiden viesti juostaan kaksiosuuksisena siten, että molempien osuuksien juoksijat lähtevät yhtä aikaa yhteislähdössä ja juoksijoiden yhteisaika ratkaisee voittajan.
  KILPAILUKUTSU JA KILPAILUOHJEET
  Osanottomaksut aikuisten viestiin on 21 euroa joukkue ja lasten viestiin 10 euroa. Kilpailuun on ilmoittauduttava 29. heinäkuuta klo 24.00 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä on jätettävä juoksujärjestys ja emit-korttien tunnukset. Jos et saa joukkuetta kasaan, voit ilmoittautua juoksemaan yksin osuuden yhteislähdöstä. Kisapaikalla et voi enää ilmoittautua mukaan. Mahdolliset kysymykset kilpailuun liittyen kilpailunjohtajalle villekosola ät outlook.com
  Paikalle löytää osoitteella Kiekonmajantie, Oulu. Tässä vielä linkki perille: https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/?lang=fishare=customMarker&n=7206110.5&e=436778.5 title=Kuppikuntaviesti+31.7.2019desc=Kiekonmajalla&zoom=11&layers=%5B%7B%22
  id%22%3A2%2C%22opacity%22%3A100%7D%5D
  Kuppikuntaviesti:
  Osuus Osuuspituus Rasteja 1., 2. ja 3. osuus 3960-4170 metriä 8 rastia
  Matkoihin ei sisälly k-pisteelle menoa lähtöviivalta (n. 250 m). Hajonta on kaikilla osuuksilla. Maali suljetaan 20.15.
  HD14 viesti (alle 14-vuotiaille): 1. ja 2. osuus 1990-2010 metriä 7 rastia
  Matkoihin ei sisälly k-pisteelle menoa lähtöviivalta (n. 250 m). Myös tässä viestissä hajonta kaikilla osuuksilla. Maali suljetaan 20.15.
  Maasto
  Viesti järjestetään Oulurasteilta tutussa soiden rikkomassa kangasmaastossa Kiekonmajan ympäristössä.
  Kartta ja rastimääritteet
  Kartan mittakaava on 1:10000 ja käyräväli 2,5 metriä. Kartta on Urpo Niemelän käsialaa. Kartan koko on A4. Kartta on muovitaskussa. Rastimääritteet on painettu karttaan.

Rastit ja leimaus
Rasteilla rastilippu ja emit-leimasin kuten oulurasteilla. Rastit on kierrettävä numerojärjestyksessä. Rastin järjestysnumero ja rastitunnus on painettu kartan rastiympyrän viereen. Viestissä käytetään vaihto- ja maalileimausta. Rasteja on maastossa hyvin lähekkäin ja myös samantyyppisissä pisteissä. Kilpailijan on syytä varmistaa oikea rastitunnus kartassa olevista rastimääritteistä. Emitin voi vuokrata 2 euron hintaan. Alle 18-vuotiaille emitin vuokraus on ilmaista. Emitin tarve on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Maaliin tulon jälkeen kilpailukortin tiedot luetaan tulospalvelujärjestelmään.

Lähdöt ja viestin toteutus Lähtö sijaitsee Kiekonmajan parkkipaikan välittömästä läheisyydestä. Lähtö tapahtuu tasan kello 18.00. Lähtöviivalta K-pisteelle on matkaa noin 250 metriä. K-pisteelle asti menee opastenauha. Yhteislähtöön osallistuvan on nollattava emittinsä viimeistään 5 minuuttia ennen lähtöä. Kolme minuuttia ennen lähtöä kartat jaetaan kilpailijoille käteen. Kartta on rullalla ja sen avaaminen ennen lähtöä on kielletty.
HD14- viestin lähtö tapahtuu yhtä aikaa yleisen sarjan lähdön kanssa. Pariviestin molemma juoksijat lähtevät matkaan yhteislähdössä. Joukkueen sijoituksen ratkaisee juoksijoiden yhteisaika. HD14 -radoilla on 7 rastia ja maalileimaus. Osuuksilla on hajonta.
Yleisen sarjan viestissä yhteislähdössä aloittaa kaksi joukkueen juoksijaa. Kun molemmat joukkueen yhteislähdössä lähteneet juoksijat ovat maalissa, saa joukkueen ankkuri lähteä omalle osuudelleen. Viestin voittaa joukkue, jonka ankkuri on ensimmäisenä maalissa. Kaikki yleisen sarjan osuudet ovat yhtä pitkiä hajontaa lukuun ottamatta. Jos joukkueen ankkuri ei ole päässyt osuudelleen klo 18.50, ankkuri saa lähteä osuudelleen. Tällöin joukkueelle lasketaan yhteisaika, joka määrittää lopullisen sijoituksen.
Vaihto
Aikuisten viestin vaihto tapahtuu kilpailukeskuksessa. Kun joukkueen toinen yhteislähdössä startannut juoksija on leimannut maalileimasimella, hän lähettää joukkueen ankkurin 0-leimasimelta matkaan. Ankkureille jaetaan kartat 20 minuuttia yhteislähdön jälkeen (18.20). Kartan saa avata vasta, kun lähdön hetki koittaa.
Tulokset
Keskeyttäneiden pitää käydä ilmoittautumassa tulospalveluun. Tulokset julkaistaan kuppikuntaviestin sivustolla.

Lähtö sijaitsee Kiekonmajan parkkipaikan välittömästä läheisyydestä. Lähtö tapahtuu tasan kello 18.00. Lähtöviivalta K-pisteelle on matkaa noin 250 metriä. K-pisteelle asti menee opastenauha. Yhteislähtöön osallistuvan on nollattava emittinsä viimeistään 5 minuuttia ennen lähtöä. Kolme minuuttia ennen lähtöä kartat jaetaan kilpailijoille käteen. Kartta on rullalla ja sen avaaminen ennen lähtöä on kielletty.
HD14- viestin lähtö tapahtuu yhtä aikaa yleisen sarjan lähdön kanssa. Pariviestin molemma juoksijat lähtevät matkaan yhteislähdössä. Joukkueen sijoituksen ratkaisee juoksijoiden yhteisaika. HD14 -radoilla on 7 rastia ja maalileimaus. Osuuksilla on hajonta.
Yleisen sarjan viestissä yhteislähdössä aloittaa kaksi joukkueen juoksijaa. Kun molemmat joukkueen yhteislähdössä lähteneet juoksijat ovat maalissa, saa joukkueen ankkuri lähteä omalle osuudelleen. Viestin voittaa joukkue, jonka ankkuri on ensimmäisenä maalissa. Kaikki yleisen sarjan osuudet ovat yhtä pitkiä hajontaa lukuun ottamatta. Jos joukkueen ankkuri ei ole päässyt osuudelleen klo 18.50, ankkuri saa lähteä osuudelleen. Tällöin joukkueelle lasketaan yhteisaika, joka määrittää lopullisen sijoituksen.
Vaihto
Aikuisten viestin vaihto tapahtuu kilpailukeskuksessa. Kun joukkueen toinen yhteislähdössä startannut juoksija on leimannut maalileimasimella, hän lähettää joukkueen ankkurin 0-leimasimelta matkaan. Ankkureille jaetaan kartat 20 minuuttia yhteislähdön jälkeen (18.20). Kartan saa avata vasta, kun lähdön hetki koittaa.
Tulokset
Keskeyttäneiden pitää käydä ilmoittautumassa tulospalveluun. Tulokset julkaistaan kuppikuntaviestin sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *