Info

Info kilpailijoille

Kuppikuntaviestisarja on kuntosuunnistajille tarkoitettu viestitapahtumasarja, joka koostuu eri tyyppisistä viestitapahtumista. Joukkueessa on kolme jäsentä. Viesti voi olla ”normi” viesti, yhteislähtötyppinen tai vaikka 25manna-tyyppinen viesti.

Säännöt: Sarjoja on kaksi: aikuiset ja junnut (alle 14 vuotta)

Pistelasku: 1. joukkue 25 pistettä, 2. joukkue 20 pistettä, 3. joukkue 15 pistettä, 4. joukkue 12 pistettä, 5. joukkue 10 pistettä, 6. joukkue 8 pistettä, 7. joukkue 6 pistettä, 8. joukkue 4 pistettä, 9. joukkue 2 pistettä ja 10. joukkue 1 piste.

Osallistumismaksu on pääsääntöisesti aikuisten sarjassa 20 euroa ja lasten sarjassa 15 euroa. Tapahtumakohtaisesti voi olla (ainakin AM-yö) korkeampi, tämä mainitaan kutsussa.

Maksimiaika osakilpailussa kerrotaan kunkin tapahtuman kilpailuohjeissa.

Tuloksia ja yhteispisteitä päivitetään kuppikuntaviesticup-pyörittäjien toimesta heti kun siviilikiireiltä keretään, mahdollisista virheistä laittakaa sähköpostia.

Yhteydenotot kysymyksille ja mahdolliset palautteet sähköpostilla organisaattoreille ilkka.j.koivula(ät)gmail.com ja jukka.tienhaara(ät)maailmasta.fi (korvaa (ät) merkillä @).

ohjelma (tod.näk. ei lopullinen):

10.7 Rantakylä, järjestäjänä SK Pohjantähti

31.7.Kiekonmaja, järjestäjänä SK Pohjantähti

11.8. AM-viesti, Haukiputaan Heitto

5.10. Huutilampi, järjestäjänä Koskelankylän Riento